blomsteraffar-olofstrom-1

Efter att ha varit ifrån sina blommor ett tag har nu Anneli Silvert öppnat blomsteraffär igen. Med samma namn men i nya lokaler öppnade hon sin butik torsdagen den 4 november.

Blommor & Ting är en butik med inte bara blommor utan även lite lampor, dukar, bokhyllor, brickbord och en och annan kudde. Butiken består av blandade stilar där många färger ryms.

På lokalens 193 kvm stora yta får det plats en hel del och krukväxter, snittblommor och arrangemang samsas här med lyktor och andra inredningsdetaljer. Anneli Silvert, som själv är utbildad florist med gesällbrev, är inte ensam i butiken. Till sin hjälp har hon Kicki Oskarsson men även Mona Håkansson som kommer att hoppa in vid behov. Anledningen att hon öppnar på nytt är att hon tycker att hela konceptet med att träffa kunder, göra inköp, plantera och binda blommor är så roligt.

De kommer att stå till tjänst med att göra brudbuketter, kransar, bordsdekorationer och mycket annat. Så behöver du någon form av blomsterarrangemang så ta dig till hörnan av gamla polishuset så hjälper Anneli och hennes personal dig.

blomsteraffar-olofstrom-2

text & Bild Paulina Bengtsson

Föregående artikelFrån lilla blomman till stora trädet.
Nästa artikelFritzatorpet har fått liv igen…