stadproffsen-kristianstad-1Som vi sett ett par dagar nu Som vi sett ett par dagar nu under mars har solen tittat fram och våren börjar närma sig. Med våren kommer även en del sysslor till, såsom fönsterputsning, uppfräschning i trädgården och en hel del annat.

Det är många av oss som säkert tänker, hur ska jag hinna med allt detta? Vi har svaret: STÄDPROFFSEN i Kristianstad.

Här träffar vi far och son, Mats och Fredrik Andersson, som sedan april i fjol startade och nu driver STÄDPROFFSEN i Kristianstad.

De jobbar med allt inom hemnära tjänster såsom städ, trädgård och fönsterputs. Vi träffar dem utanför Kristianstad på ett flyttstädsjobb.

Här berättar Mats och Fredrik att de har utfört en mängd flyttstädsjobb under det senaste året. Det största var på 660m2 och det minsta var på 15m2, så inga jobb är för små eller för stora.

Innan Mats och Fredrik påbörjar jobbet åker de ut på ett kostnadsfritt hembesök. Där gör de en bedömning på kundens önskemål. Kunden får sedan ett kostnadsförslag (Fastpris med garanti). När kunden godkänt det, påbörjas arbetet. Vid alla flyttstädsjobb de gör förs städprotokoll, just för att garantera kunden de moment de gått igenom.

STÄDPROFFSEN erbjuder tjänster både för företag och för privatpersoner. För privatpersoner är hemstädsabonnemangen den mest populära tjänsten. Här kommer de hem till privatpersoner regelbundet på fasta tider, 1 gång i månaden, varannan vecka eller varje vecka.

Då bestämmer kunderna själva vad de vill ha gjort under tiden STÄDPROFFSEN är på plats, t.ex. städ, fönsterputs eller trädgårdstjänster.

Tänk på att du kan utnyttja ROT-avdraget. Så unna dig själv mer fritid, anlita STÄDPROFFSEN, de gör jobbet!

Vi på Infobladet önskar Mats och Fredrik Lycka till

stadproffsen-kristianstad-2

Text och bild Jerry Cederholm

Föregående artikelBromölla Trävaror har 20-årsjubileum
Nästa artikelDitt eget foto på tårtan!