konditori-fantasi-1Darins Bageri har verkat i Kristianstad sedan år 1925 då Iwar Darins startade verksamheten. Detta är ett familjeföretag inne på fjärde generationen. 1998 startade Johan och Magnus Darin upp Conditori Fantasi och var först ut i Kristianstad med Frukostbuffé samma år.

Förutom frukostbuffén som de serverar än idag, finns det även bröd, bullar, baguetter, kakor, bakelser, tårtor och allt där till för att förgylla dagen. Just det, de gör sin egen glass och är ensamma om det i Kristianstad. Den är italienskinspirerad och hade sin premiär under säsongen 2010.

Det är bara och se på bilden bredvid, den säger allt.

Och nu kan Conditori Fantasi/Darins även erbjuda sina kunder panorama tårtor. Där du kan få en egen bild över och runt hela tårtan. För att kunna göra detta har Johan och Magnus införskaffat sig en marsipanskrivare, som kan göra allt med bilder. Tänk dig ett emblem på ditt favorit lag, djurbild, porträttbild, familjebild, ja allt går att göra, som ni också kan se på bilden bredvid.

Du som företag har också denna möjlighet att få din logga över hela tårtan, bild på något nytt ni ska lansera i butiken, ni kanske har jubileum eller något annat jippo. Då kan ni vända er till Conditori Fantasi/Darins, de ordnar tårtan med just ert motiv som ni sedermera kan bjuda kunder/arbetskollegor på vid firandet.

Infobladet är stolta att presentera Conditori Fantasi som månandens tårtvinnartillverkare Ni som skickar in bilder på era födelsedagsfirare har möjlighet och vinna dessa fantastiska tårtor.

Egen tillverkad glass
Egen tillverkad glass
Just denna utskrift är företagsinriktad men som sagt det skulle lika gärna kunna vara dina barn eller andra du vill överraska.
Just denna utskrift är företagsinriktad men som sagt det skulle lika gärna kunna vara dina barn eller andra du vill överraska.

Vi på Infobladet önskar Johan och Magnus Darin Lycka till

Text & bild Jerry Cederholm

Föregående artikelNu börjar våren närma sig!!
Nästa artikelModevisning på Lilla Torg i Kristianstad med barnen i fokus!