I år firar Bromölla Trävaror 20 år och det gör man med erbjudanden hela året samt öppet hus i april/maj. Då kommer leverantörer att finnas på plats, starka erbjudanden och man bjuder på korv med bröd och dryck.

bromolla-travaror

Bert-Åke Andersson och hans fru Sigbritt startade företaget tillsammans 1991 och efter det har företaget vuxit mycket genom åren.

Det tillhör Bolistkedjan som är Sveriges största kedja inom Bygg- och Järnvaruhandeln. Det är 4 anställda som arbetar i företaget. Förutom Bert-Åke och Sigbritt så är det sonen Björn och Artur.

– Vi jobbar väldigt nära kunden, säger Bert-Åke, vi tar oss tid för kunden och det händer att jag åker ut till kunden för att ge tips och råd, hjälper dem att bygga rätt.

Jag frågade om det finns speciella minnen från dessa år.

– Vi har många roliga och bra minnen från kunder och sen hade vi ju 5 och 10 års jubileum också, säger Bert-Åke med ett leende.

Bromölla Trävaror är först och främst en Byggvaruhandel till byggare och privat personer men man tillverkar och säljer också friggebodar. De erbjuder kunder specialsnickerier som tex specialtrösklar mm. Sammanlagt har de 15000 kvadratmeter varav 2500 kvadratmeter sälj yta och resten är lager. Nästan allt byggmaterial finns hemma på lager och de kan hålla bra priser pga. självbetjäning på lagret.

Förutom byggsortimentet finns det VVS och elprodukter, dammsugare samt andra maskiner både för amatörer och proffs. Erbjudande om färg och färgblandning står de också för. Håll utskick efter erbjudanden som kommer att finnas under året hos Bromölla Trävaror och personalen hälsar både gamla och nya kunder välkomna!

Text&Bild: Monica Berg

Föregående artikelMilla Tipsar
Nästa artikelNu börjar våren närma sig!!