web-golvtjänst-nord-och-söner-privat-bild-cmykGolvtjänst Nord & Söner AB är ett familjeföretag i Degeberga. Företaget etablerades 1956 och drivs idag av Gunnar och Tomas Nord med 5 anställda. Butiken och kontoret hittar man utmed väg 19. Förutom träläggning av golv, utför man de flesta övriga golvarbeten med förekommande produkter på marknaden.

-För att kunna tillgodose bygdens behov har vi sedan 6 månader tillbaka kompletterat butiken med färgförsäljning.
Sedan färgbutiken i Degeberga avvecklades, så fick vi frågan från norska kvalitetsmärket Gjöco, att sälja deras färgsortiment. Detta är ett bra komplement till vår butik. Nu har vi också fått in en färgmaskin, vilket gör att vi kan blanda nyans efter kundens önskemål, berättar Christel Ottosson.

På Golvtjänst är man specialister på trägolv. Man levererar, monterar, slipar och behandlar traditionell parkett samt trägolv av det lite ovanligare slaget. Grunden lades av Axel och Frank Nord, båda verksamma som parkettläggare från 1930-talet. Här kan man designa sitt egna unika trägolv, välja olika träslag, mönster och behandling.
-Väljer man att lägga in ett massivt trägolv från oss, kan golvet ha en hållbarhet i generationer, berättar Hannele Nord.

Vilka jobb är de vanligaste förekommande?
-Våtrumsarbeten med plast och keramik är en vital del av vår verksamhet. Vi är ett GVK-auktoriserat företag, vilket gör oss behöriga att utföra arbeten i våtrum på ett fackmannamässigt sätt. Detta är något som ger kunden trygghet, berättar Fredrik Nord

Söker man nytt golv av god kvalitet är det Golvtjänst Nord & Söner man ska vända sig till!

Text: Christoffer Lundin
Bild: Privat

Föregående artikelRenault Captur är en mångsidig försäljningssuccé
Nästa artikelNär du vill bli riktigt nöjd