web-Bild1-cmykVinslöv
Mats-Åke Stridh driver sitt företag Byggtec i Kristianstad med två ledord; prisvärd kvalité. Här får man hjälp med allt från idé till att förverkliga sin byggdröm.

Mats-Åke har tidigare suttit bakom ratten och kört buss i 29 år. Slutligen kom vändningen och han bestämde sig för att han ville starta ett eget företag som han kunde livnära sig på. På fritiden har han sysslat med diverse snickerijobb så valet var självklart.

I en mysig miljö en bit ut på landsbygden driver Mats-Åke sitt företag. Han är inne på sitt tredje år och 2013 anställde han Hugo Jönsson och Oskar Karström.
– Vi utför våra jobb med hjälp av lokala leverantörer. Vi åker runt i Kristianstad och Vinslöv med omnejd och jag tycker man ska gynna de lokala företagen, säger Mats-Åke. Om vi är i Kristianstad så använder vi oss av våra samarbetspartners där.

Byggtec i Kristianstad gör allt inom bygg. Här får kunder hjälp med nybyggen, renovering, målning och tapetsering. De jobbar även med mindre saker så som bord och stolar som behöver fräschas upp. Killarna är också händiga på att sätta upp kök och de gör det lätt som en plätt.
– Vi hjälper även till med att skissa fram idéer och rita byggritningar, fortsätter Mats-Åke.

Mats-Åke pratar aldrig dyrt eller billigt när det gäller priser. Han pratar om att det ska vara prisvärt och hålla hög kvalité.
– För mig är kvalité jätte viktigt. Jag vill inte göra ett jobb och sedan låta kunden vara missnöjd, förklarar Mats-Åke.

Vi har många kunder som återkommer till oss när de ska renovera hemma. Återkommande kunder är den bästa responsen man kan få.

Vill man inte slå in spiken själv kan man låta Byggtec i Kristianstad göra det istället.

Text: Sarah Petersson
Bild: Privat

Föregående artikelNu även färg hos Golvtjänst Nord & Söner
Nästa artikelMånadens IFK-Profil – Nicholas Larsson