Olofström
Hotel Fritzatorpet ser verkligen fram emot nöjesåret 2014. Ett fullspäckat schema är bokat och Dagmar med personal är förväntansfulla över alla sina planer och evenemang.

Den 26 april gästas Hotel Fritzatorpet av Sveriges mest framgångsrika 60-tals band The Hep Stars, som firar 50 år! Årets turné avslutas denna kväll.
– Vi ser verkligen fram emot det här året, säger Dagmar.

Den 15 augusti dukas det upp för ”Sommarkalaset”. Tributebandet Waterloo gästar scenen denna helkväll och det kommer att bjudas på god mat. Bandet Waterloo är godkänt av Benny Andersson och Björn Ulvaeus och har turnerat över hela världen, blanda annat i Royal Albert Hall.
– Vi vill få den här speciella parkkänslan, därför kommer de flesta evenemangen att hållas i ”hallen” som finns på baksidan. Och alla känner till ABBA så den 15 augusti kommer att bli en helkväll för precis alla, säger Dagmar.

Den 16 augusti är det dags för årets traditionella ”Familjekalaset”. Förra året kom det över 1000 personer till kalaset. I år kommer Mojje med band att gästa scenen och det blir också allsång med Nöjeskompaniet. Det kommer finnas ett tivoli och andra aktiviter på plats i sammarbete med bygden. Det är dessutom gratis inträde så att alla familjer kan komma.
– Man kan också fira mors- och farsdag med en riktigt god middag på Hotel Fritzatorpet och vi kommer ha andra mindre aktiviteter under året, berättar Dagmar.

Hotel Fritzatorpet planerar ett jättetrevligt nöjesår och hälsar alla varmt välkomna.

Text & Bild: Josefin Andersson

 

Föregående artikelEn rockande kväll på Effekt
Nästa artikelDe bygger ut Hälleviks camping