Näsum
”Kyrknissarnas Julkonsert” för de katastrofdrabbade i Filippinerna i Näsums kyrka 19 dec kl:19.00. Varje jul längtar vi till kyrkorna för att varva ner i all stress inför den efterlängtade julefriden. I år bjuder Näsums församlings internationella råd på något helt unikt.

Kyrkans egen personal för nu och förr, från när och lite fjärran, tillsammans med Näsums kyrkokör, ställer upp med sin tid och sitt engagemang till förmån för Svenska kyrkans julinsamling.  Det är fri entré, men en kollekt som är öronmärkt för de katastrofdrabbade i Filippinerna kommer att tas upp och man hoppas på stort gensvar.

Programmet har satts ihop av den musikaliska personalen som består av Prästerna Anders Engberg och Staffan Svensson på sång och gitarr. Kantorerna Mikael Johnsson och Ingvar Jönsson lirar piano, sax och keybord och de fenomenala vaktmästarna Andreas Nilsson, Robin Nordström, Niklas Nordström, Bengt Pettersson och Sara Widell sjunger, trummar och spelar dragspel.

Näsums kyrkokör backar upp med vacker skönsång och Marianne Roslund binder samman låtarna med egna och andras favoritdikter. Kyrkoherde Ulrika Persson utlovar skönt gung och mycket spelglädje av detta musikbegåvade arbetslag från Näsum församling med omnejd och naturligtvis blir det lite smak av glögg och pepparkakor till alla besökare.

Ulrika Persson, Kyrkoherde i Näsum, tel. 0768-32 43 41

Föregående artikelI huvudet på Tina Leijonberg
Nästa artikelKöpa bil i Bromölla