Bromölla
Bromölla har länge stått utan ett bilförsäljningsföretag, men nu har det blivit ändring. Danny Vendel och Anna Trägårdh har tillsammans startat Quality & Performance Cars, med affärsidén att sälja begagnade bilar av bra klass med historik.

Till vardags jobbar både Danny och Anna med IT, men det finns ett starkt bilintresse hos dem båda.
– Jag har gillat bilar sedan jag var liten och hängde med morfar i bilverkstan, berättar Anna glatt.

De lägger mycket tid på verksamheten och känner att de skulle vilja ha lite avlastning. Därför söker de nu någon som kan fungera som säljare och fixa iordning bilar, som vid behov kan hoppa in några timmar då och då.

– All vår lediga tid spenderar vi med bilar, säger Danny. Det kan vara långväga kunder som dyker upp på sena kvällar och helger, och då måste man vara på plats. I dagsläget säljer vi mer till långväga kunder än lokalt så därför vill vi synas i INFO-Bladet.

I dagsläget finns det ett tjugotal bilar i lager och en del på väg in. Man kan se alla QP Cars bilar i deras blocketbutik, som uppdateras kontinuerligt.

Andra tjänster de erbjuder innefattar försäljningsuppdrag av kunders bilar, men de hjälper även till när en kund söker en speciell bil. Då är de behjälpliga genom hela processen och köpet.

Tänk igenom ditt nästa bilköp och handla lokalt med garanti.
INFO-Bladet önskar de bilbitna Danny och Anna stort lycka till!

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelNäsums församling ge med hjärtat
Nästa artikelDet är grant med gran