Sölvesborg
På Quality Hem & Fönstermiljö hittar man allt, utvändigt som invändigt, för husets fönster. Allt från insektsnät, till rullgardiner och markiser.

Quality Hem & Fönstermiljö har sedan några år tillbaka ett samarbete med XLNT-Design, som bland annat håller på med inredning, ergonomi och belysning. Nu har Quality Hem &
Fönstermiljö tagit över Knutsons markisavdelning i Karlshamn.
– Vi har valt att ta över Knutsons markisavdelning, för att bland annat kundservicen ska bli bättre på ett större område, berättar Urban på Quality Hem & Fönstermiljö.
På företaget är de tre stycken som jobbar, Urban och två montörer.
– Vi har breddat vårt område och finns nu tillgängliga för kunder i Karlshamn, Olofström och i och utanför Kristianstad, säger Urban.
I butiken i Sölvesborg hittar man en utställning på 180m² med markiser och lamell-, plissé, hiss-, rull-, panel-, och silhuettgardiner. Allt av högsta kvalitet från leverantörer som Luxaflex, Kirsch och Hestra Markis.
Sedan starten har produktsortimentet utökats, produkt-erna har förädlats, och det har satsats mycket på kvalitetsvaror. Markis-sortimentet byts ut fullständigt vart 4.e år och den 1 mars blev det ett helt nytt sortiment.
Nytt i företaget till hösten blir att de kommer kunna erbjuda tillsyn och skötsel av sommarstugor, både invändigt och utvändigt. Andra populära nyheter är automatstyrda markiser och terassvärmare, och framförallt app-styrda markiser. Bestäm om markisen ska rullas ut när man är utomlands eller på jobbet. Eller om man vill ge ansvaret till en kompis när man inte själv är tillgänglig. Styr hemmet via smartphonen, surfplattan eller datorn.
I år firar Quality Hem & Fönstermiljö 4-års jubileum, och i maj blir det aktiviteter i butiken och självklart fina kampanjerbjudanden för alla kunder.
För mer information om Quality Hem & Fönstermiljös smarta och snygga solskydd, besök deras hemsida; www.quality.nu.
Välkommen till Quality Hem & Fönstermiljö.Quality Hem & Fönstermiljö tog över Knutsons markisavdelning den 1 mars i år.

Text: Veronika Brink

Föregående artikelTai Chi för hälsans skull
Nästa artikelElbilar på årets Medvindsmässa