Mirka är tillbaka från mammaledigheten och arbetar på ett helt nytt sätt för att vårda din hy. Nysatsningen är Nannic beautifying energy, NBE 500, en maskin som gör revolutionerande, föryngrande behandlingar på huden. DeMirka behandlar en kund.t finns endast en terapeut per stad som får möjlighet att köpa in och utföra den här typen av behandlingar och i Karlshamn med omnejd är det hos Salong Mirka i Asarum.
Salongen är ny och ligger centralt i ett lugnt område i Asarum men med naturen nära inpå. Huset har luftiga lokaler, stort trädäck och en härlig trädgård utanför. Sedan i maj huserar Mirka i det som tidigare var hennes hem men som blev för litet när barnen kom och istället för att sälja valde hon att flytta in sin verksamhet här. Resultatet blev över förväntan, en liten oas för kunderna att pausa på i samband med sin behandling.
Mirka, som är utbildad spa/hudterapeut, blev imponerad av NBE 500. För att kunna erbjuda sina kunder den senaste tekniken inom hudföryngring blev hon inspirerad att utbilda sig inom konceptet och är nu certifierad. Det är inget hon har ångrat för sedan starten i maj har hon fått resultat som är över förväntan och efterfrågan från kunderna är stor.
Det speciella med den här behandlingen är att med hjälp av radiovågor och värme slussas cellidentiska produkter ner genom hudens alla lager. Processen gör att man får ett lyft och en hudföryngrande effekt utan några nålar eller biverkningar. Likaså är produkterna hon använder fria från parabener, kemiska emulgeringsmedel, parfym och andra artificiella färgämnen.
– Man kan absolut jobba på hela kroppen men oftast är det ansiktet som är i fokus för kunderna, berättar hon.
Genom att göra regelbundna NBE behandlingar hjälper man kroppen att bilda D-vitamin och aktiverar hypofysen att producera kroppens eget kollagen och elastin som håller huden fräsch och elastisk. Mirka tar behandlingen till en ny nivå genom att nu också utbilda sig till lymfdrenage-terapeut. Eftersom hon då kan erbjuda kunden en ännu bättre effekt genom att jobba på kroppens lymfsystem och rensa bort slagg och gifter från kroppen.
Skönhet och hälsa är verkligen på ropet och den 28 september är det ett stort evenemang i Bellevueparken, vilket Mirka gärna flaggar för. Blue Roadshow bjuder på produkter i världsklass, show, sång & musik, goodiebags till alla gäster mm. För biljetter och info kan man kontakta Salong Mirka som även kommer att finnas på plats under kvällen för att berätta om vad salongen har att erbjuda och vad hon kan hjälpa dig med.  Välkommen!

Text och Bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelKungaparet besökte Sölvesborg
Nästa artikelNaturens skönheter blir fångade på bild