DSC_0001_cmykSölvesborg
För 2 år sedan öppnade Mekonomen i Sölvesborg, och utvecklingen har varit positiv sedan dess. Välutbildad personal som ger god service, är deras ledord.

Hos Mekonomen i Sölvesborg kan man få hjälp med så gott som allt. Ägaren Patrik Börjesson och hans fyra anställda servar och reparerar alla bilmärken, nya som gamla, och tar även hand om försäkringsskador och kan erbjuda ett prisvärt däckhotell nu när däckskifte står för dörren.
– Vi har den modernaste tekniken för felsökningar och reparationer, berättar Patrik. Vi utbildar vår personal kontinuerligt för att kunna hjälpa alla kunder, oavsett vad de har för bil.

De kan inte bara fixa bilen, utan är även experter på att sköta om båtar, en stor fördel i en stad vid havet som Sölvesborg. De erbjuder både service och reparationer av plast och skrov, samt också nymontering av utrustning i båtar. Oavsett vilken av ens motordrivna pärlor som behöver omvårdnad och lite extra tillsyn så har Mekonomen personalen för jobbet.
– Både jag och min anställde, Peter Fridlund, har arbetat länge med bilar, både riktigt gamla och riktigt nya, vilket ger företaget en bred erfarenhet som andra kanske inte har, säger Patrik. Vi konkurrerar med att göra det bästa jobbet till bra priser.

Patrik och hans anställda vill tacka Sölvesborgarna för deras förtroende både när det gäller motor och marint, och INFO-Bladet önskar Mekonomen PAS Vagnservice stort lycka till!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelÄven solen har sina fläckar – av Gunnel G Bergquist
Nästa artikelFlytt och nyöppning för Barnen på Södergatan