DSC_0002_cmykSölvesborg
Ny, fräsch butik för Barnen på Södergatan, den här gången mitt på Södergatan. Större butiksyta betyder större utbud och mer trivsel för kunderna.

Redan 2009 började Linda Eklund och Josefin Hedlin spåna på att starta en butik ihop, och i februari 2010 öppnade Barnen på Södergatan. De har ett brett utbud med kläder för barn från 0-14 år, tuffa och slitstarka kläder till tjejer och killar.
28:e november har de nyöppning i sin nya butik, mitt på Södergatan. Med 160 kvm butiksyta blir det mer plats dels för kunder att komma in med sina barnvagnar, dels plats för fler spännande varor. Nyöppningen bjuder också på trevliga öppningserbjudanden.

– Vi ska ta in lite fler märken, säger Josefin och ler. Bland annat ett märke till med ekologiska kläder, för det har vi märkt en efterfrågan på.
– Vi ska också ta in mer barnrumsinredningar, avslöjar Linda. Till exempel spjälsängar, skötbord och sådant.

Josefin och Linda köper in sådant som de själva fastnar för och kläder som känns fräscha och moderna. I deras sortiment finns bland annat Hummel, Molo, Ebbe, Nova Star och det ekologiska märket Geggamojja.

I början på 2015 ska de även öppna en webbshop, med samma utbud i butiken och lättare att handla för de som har en bit att åka. Besök Barnen på Södergatan i deras nya butik och ta del av deras härliga öppningserbjudande den 28:e november.

INFO-Bladet önskar Linda och Josefin stort lycka till med den sin nya butik!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelMekonomen PAS Vagnservice fixar både bilen och båten
Nästa artikelI Sölvesborg är alla tillsammans