web-BIld1-CMYKSölvesborg
Sonny Carlberg startade sitt företag för cirka 30 år sedan och har under den tiden hunnit bo in sig i ett par olika lokaler i stan. Den nuvarande har de haft i sju år, och sonen Martin Carlberg är också mycket engagerad i företaget Guldsmeden Sonny Carlberg.

Att vara guldsmed är kreativt arbete, och Sonny och Martin har en egen verkstad i butiken där de designar och smider samt även reparerar smycken. De utför mycket specialbeställningar där kunden själv varit med och designat sitt smycke, det mesta är möjligt.
– Sparbanken Sölvesborg-Mjällby frågade om vi ville vara med på Sölvesborgskortet, berättar Martin. Och det kändes som en bra idé. Det är bra att de engagerar sig i handeln.

Vigselringar, studentpresenter eller dopgåvor, ja, allt kan man hitta hos Guldsmeden Sonny Carlberg. Man kan även mycket förmånligt omarbeta sitt guld till nya smycken. Som kund kan man också använda sitt guld och silver till att betala för nya varor, arbeten, tjänster eller sälja det mot kontant betalning.

Titta inom Guldsmeden Sonny Carlberg för att inspireras av deras unika och vackra smycken, och man kan även besöka dem på Facebook.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelHelens Zoo erbjuder stort kunnande och god kundservice
Nästa artikelNattpuls – loppet där upplevelserna står i fokus