web-Bild1_cmykBromölla
Helens Zoo är den välutrustade zoobutiken i Bromölla, som erbjuder alla tänkbara produkter för fiskar, hundar, katter och andra smådjur. Helen Schön startade sitt företag för 17 år sedan, och får hjälp av bland annat sin dotter Lina och sina andra duktiga anställda.

– Eftersom jag bor i Sölvesborg och har Sparbanken Sölvesborg-Mjällby som min bank, så blev jag erbjuden att ansluta mig till Sölvesborgskortet, och jag tycker att det är toppen, ler Helen. Jag har många kunder som kommer hit från Sölvesborg och de blir alltid så glada när de kan dra sitt kort. Kortet gäller på allt vi har i butiken.

Hon tycker att ett mer nära samarbete mellan Bromölla och Sölvesborg är väldigt positivt och att Sparbanken Sölvesborg-Mjällby erbjuder ett bra företagsklimat.
– De tänker hela tiden utanför ramarna, och erbjuder både företagare och privatpersoner spännande förändringar, säger Helen.

Förutom ett brett och välsorterat sortiment på allt en smådjursägare kan önska sig, så kan Helens Zoo även erbjuda klipp & trim och drop-in hundbad. Personalen är välutbildad och kunnig, och om man vill ha riktigt fin service och varmt bemötande är det till Helens Zoo man ska gå.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelVentex Entreprenad erbjuder friska fläktar
Nästa artikelMed guldkant på vardagen