maxallMats Adriansson driver Maxall sedan 2007 och har sitt säte i Munkahus med arbetsområde i Blekinge och norra Skåne. Han har 3 stycken anställda, Jimmy Åkesson, Tock Wathanajan och Jonathan Håkansson.

I företaget ingår även en grävmaskin, kompaktlastare och traktor. Just nu består arbetet mest av snöskottning och bortforsling av snö, men på sommaren, då det är högsäsong, kan arbetsuppgifterna skifta från allt mellan grävning, utfyllning, lägga plattor, sätta staket och anlägga hela trädgårdar, vilket är något som ligger i tiden.

-Folk vill numera inte bara ha fint inne, utan trädgården har även den hamnat i fokus, säger Mats. Beställa en gräsmatta går även bra nu till våren och den är grön direkt och kan börja klippas för den kommer på rulle.

-Vi är även certifierade att sätta ISODRÄN – Isolering och Dränering. -Många hus byggda på senare åttiotal med källare har problem med fukt och då är det bra att sätta en Isodränskiva som både skyddar mot fukt och ökar värmen. Vi har mycket samarbete med RM Bygg.

-När kälen förhoppningsvis nu snart släpper, börjar grävningar för fiber och telefonkablar och då byter vi även telestolpar, avslutar Mats.

Maila gärna en förfrågan om ni behöver hjälp på maxall@telia.com eller ring på 0454-32 95 30.

Text och bild Carina Breiner

Föregående artikelNytt på Ronnebygatan – SKINLINE BY ANNA
Nästa artikelSalong Theodora -Tar hand om ditt yttre.