skinline
Anna Persson bakom disken

Anna har utbildat sig till en diplomerad hudterapeut och jobbat med detta i tolv år varav 10 år i Stockholm, där hon hade ett eget företag.

– Men nu har jag flyttat ”hem”, säger Anna. Efter att ha varit mammaledig i 2 år med mina tvillingar så tyckte jag att nu var det dags att göra något, så då öppnades Skinline.

– Vad kan man göra på Skinline, undrar jag?

– Allt från ansiktsbehandlingar till pedikyr, d.v.s. det mesta uppifrån och ner, säger Anna. Och då använder jag mig av medicinsk hudvård.

– Vad innebär medicinsk hudvård?

– Jag använder produkter från Synchroline som är CE märkta, vilket innebär att de är klassade som medicinsk hudvård.

Jag kan då med goda resultat behandla främst åldrad hud, solskadad hud, ärr (acne, operation eller skador) och graviditetsbristningar.

– Det blir mycket jobb med acne både tonårsacne och vuxenacne vilket är vanligare än man tror. Anna jobbar resultatinriktat så det ska bli perfekt och kunden blir nöjd.

Anna håller även makeupkurser där man får lära sig att lägga makeupen rätt. Vill man bli extra fin till festligheter så kan man bli sminkad hos Anna och även få fransar och bryn färgade. Vaxning börjar det snart bli säsong för både ben och bikinilinje. En del av kundkretsen är faktiskt män som kan få vaxning på både rygg och bröst.

– Jag utför även, pedikyr och manikyr, klassisk och fransk. Jag söker faktiskt en nagelteknolog som kan göra uppbyggnad av naglar, det finns en plats ledig för det.

Har du förfrågningar om din hy och vill ha ett professionellt svar – då besöker du Skinline. Anna har gratis hudkonsultation då får du veta vilken hudtyp du har, hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt, vilka produkter som är avpassade just för din hud och vilka behandlingar som ger bäst resultat.

Vill du unna dig en skön lyx och fräscha upp dig inför våren ska du göra ett besök hos Anna på Skinline Ronnebygatan 25 i Karlshamn. Har du redan bestämt dig??

Ring då och boka tid på 0454-70 00 30.

Text och bild Carina Breiner

Föregående artikelIngrid Nilsson fick månadens blomma
Nästa artikelMAXALL – en totalentreprenör