Sandra Lundin
Sandra Lundin

Efter studier på Gilda-skolan i Malmö och arbete på Rosenhälla Spa i Brösarp, har sedan den 4:e september 2010, hud-o spa-terapeuten Sandra Lundin öppnat egen salong på Götgatan i Kristianstad hos salong Amie.

Hon jobbar med produkter från Exuviance, som är en professionell hudvård som gör underverk. Exuviances produkter innehåller glukonolaktone. Glukonolaktone är en PHA som är ersättaren till AHA, en naturligt förekommande sockersyra i huden och som innehåller många hydroxygrupper som gör att den tillför huden mycket fukt och är även skonsam mot huden.

Alla kan använda Exuviance, även de med känslig hud. Utöver ansiktsbehandlingar kan man få klassiskmassage, aromamassage, vaxa sig, färga fransar och bryn, även få både pedikyr och manikyr hos Sandra.

När det gäller ansiktsbehandlingarna så är målgruppen bred så de med väldigt känslig hud, bl a acne, atopiskeksem och psoriasis hjälper jag gärna, säger Sandra.

Med bra priser och ett varmt leende hälsar Sandra alla välkomna och ser gärna att också det manliga könet besöker Salong Theodora.

Vi tackar för stunden och önskar Sandra lycka till i framtiden. rande.

Text och bild: Uffe Jönsson

Föregående artikelMAXALL – en totalentreprenör
Nästa artikelBowlingklubben i Bromölla bjuder in…