Martin, Tomas och Mattias hjälper dig med redskap och maskiner.Kristianstad
Tomas Nilsson, Martin Nilsson och Mattias Nilsson jobbar alla som återförsäljare för grävmaskiner, sorteringsgripar, skogsgripar, timmervagnar och mindre redskap som skottkärror, bakskopor och pallgafflar. Helt enkelt det du behöver för att fixa trädgården eller hjälp av maskiner i ditt företag.

Varför har ni valt att bli återförsäljare för detta?
– Intresset har varit där länge, både för mig och mina söner, berättar Tomas Nilsson. Med tanke på hur det ekonomiska läget ser ut idag, var det dags att starta nu, fortsätter han. Jag har fått lära mig att man ska starta när det ser lågt ut för då kan det bara bli bättre.
Vebäcks Maskin är återförsäljare för Göransons Maskin AB, Engcon, Drivex och Dalagripens.
De säljer allt från mindre och större grävmaskiner till truckar, lastmaskiner, minilastare, och mindre redskap som släpkärror, skopor, betesputsar, jordfräsar och andra lantbrukstillbehör.
Vebäcks Maskin har till en början tänkt hålla till i Vebäck och Tomas har tanke på att bygga verkstad och visningshall där.
– Det är viktigt att kunna ge bra service, förklarar Tomas.
Göransons Maskin AB har sitt europalager i Götene, vid Skara så Tomas och sönerna kör bara upp och hämtar det som det finns en efterfrågan på.
– Det är svårt att veta vad man ska köpa in, därför får kunden beställa vad de vill ha, sen hämtar vi det, berättar Tomas.
Vebäcks Maskin är ensamma återförsäljare i Skåne för Göransons maskiner och redskap och totalt finns det 13 stycken återförsäljare i hela Sverige.
Förutom återförsäljning kan Vebäcks Maskin också erbjuda alla Göransons produkter. Om du behöver reparera din maskin någon gång, är det bara att åka tillbaka till Tomas, Martin och Mattias som fixar det åt dig!
Välkomna till Vebäcks Maskin, de hjälper dig med allt du behöver inom maskiner och redskap!

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelInte bara för fjällrävenfolket
Nästa artikelMå bra med Aloe Vera