Livia Laks med kosttillskottet Argi+ och drickbar Aloe Vera.Kristianstad
Aloe Vera är en växt med läkande egenskaper och kan både användas på huden och förtäras i detta förebyggande syfte.  Hälsan blir bättre med den nyttiga grönsaken och i Sverige har försäljning av Aloe Vera blivit väldigt vanligt.

Livia Laks har varit återförsäljare för Forever Livings produkter i elva år. Hon trivs jättebra med att vara egenföretagare men var skeptisk till en början.
– Jag hade hört en del negativa saker om att vara återförsäljare inom networkmarketing innan jag började, säger Livia. Eftersom jag är ekonom tittade jag på marknadsplanen och tyckte den såg bra ut.
Idag kan man dra paralleller mellan networkmarketing och franchise och Livia ser fler fördelar med networkmarketing.
– Det negativa man hör om networkmarketing idag beror på okunskap, man vet helt enkelt inte så mycket om det sättet att jobba, säger Livia.
Networkmarketings historia började på 50-talet i USA när många oseriösa företag, som inte hade något system,  försvann och folk förlurade sina pengar. Networkmarketing idag är annorlunda och baseras mestadels på kunskap och support.
– Det som är så bra med networkmarketing är att man kan börja tjäna pengar direkt, under tiden som man utbildar sig, säger Livia. Det kostar heller inget med tillgång till konceptet från företaget.
Livia Laks söker just nu nya medarbetare som vill utbilda sig inom networkmarketing och börja jobba som oberoende återförsäljare med hälsoprodukter.
Produktern är är baserade på ekologiskt odlad Aloe vera. Forever Living äger hela produktionen, från plantor till färdig produkt. Därför vet Livia vad hon säljer till sina kunder. Hon använder själv produkterna och är jättenöjd.
– Det är viktigt att sprida vidare ordet om produkterna till alla som vill förbättra eller bibehålla sin hälsa, informerar Livia.
Livia har tänkt fortsätta som återförsäljare och hoppas på att fler ska få upp ögonen för networkmarketing.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelMaskinerna och redskapen för framtiden
Nästa artikelEmmy knådar dig glad