Bromölla

Äntligen kan hon utöka och tillåta verksamheten att växa. Maries Kroppsterapi fyller fem år och firar med att flytta in i nya lokaler.

Med en bakgrund som undersköterska sadlade Marie Svensson från Sölvesborg om efter 18 år. Hon utbildade sig till massage/spa-terapeut och öppnade eget. Under åren som gått har hon vidareutbildat sig och har nu ett brett utbud av behandlingar att erbjuda sina kunder. Maries Kroppsterapi erbjuder allt ifrån olika kroppsinpackningar, värmande hotstone massage till svensk klassisk massage. Kundtillströmningen har ökat successivt och under senaste året har hon känt behovet av att expandera för att kunna möta efterfrågan.

– Därför känns det jättebra att byta till större lokaler just nu, berättar Marie glatt. Jag möter så många härliga människor dagligen och det ger så mycket tillbaka när de är nöjda och glada efter en behandling. Hon älskar verkligen sitt arbete och kan inte tänka sig något annat jobb.

I de nya lokalerna finns möjligheten att ta emot flera kunder samtidigt. Hon har fler behandlingsrum och kommer att ta in extra personal vid behov. Hos Marie kommer det också finnas en hudterapeut med naturkosmetisk inriktning som erbjuder klassisk ansiktsbehandling med ånga och portömning. Det kommer också finnas en försäljningshörna där produkterna håller en grön profil.

– Det är viktigt för oss att erbjuda rena, ekologiska och gärna svensktillverkade produkter såsom DERMANORD/Maria Åkerberg och Sasco m.m. berättar Marie. Vi kommer ta in lite extra nu inför julen vilket kan vara bra för kunderna att veta, att här finns julklappar till hela familjen.

Från den 4 december finns hon på plats på Nygatan 8 i Bromölla och hälsar både gamla och nya kunder hjärtligt välkomna på öppet hus söndagen den 9 december kl. 12.00–15.00 då det bjuds på pepparkakor och glögg.

Lycka till med nysatsningen, önskar INFO-bladet!

Text & Bild: Susanne Karlsson

Marie hälsar välkommen till sina nya lokaler

Föregående artikelCafé Baristo
Nästa artikelSolracet på Gualövs skola