DSC08386 cmyk

Maria har jobbat som golfvärd i ca 15 år med hela världen som arbetsplats, för några av de största resebyråerna med golf som inriktning.

De sista åren arbetade hon på kontor där hon ansvarade för inköp av reklamprodukter, rekrytering av personal, reste en del för att finna nya resemål och hon reste även för att underhålla de befintliga resmålen. I oktober förra året sa Maria upp sig. Den 12 April i år startade Maria upp ett eget företag, Maria Rehn Fore Golf. Tjänsterna går ut på att hjälpa resebyrårer med golf som inriktning att finna nya resmål, jobba som golfvärd, hjälpa till vid mässor, rekrytera golfvärdar, finna nya resmål, arrangera golftävlingar samt att hjälpa dem med marknadsföring.
Företaget kommer också att sälja reklamprodukter till olika företag.
Innan tiden som golfvärd arbetade hon hos Fruit Distribution i Sölvesborg. Maria har precis fått ett uppdrag att hjälpa en nystartad golfresebyrå i Stockholm med att marknadsföra deras resor och det kommer ev. också att bli någon resa som golfvärd i höst för deras räkning. Hjälper även övriga företag med event inom golf och har på gång att arrangera/förmedla golfresor utomlands där hon själv kommer att följa med som golfvärd samt att hon fixar golfpaket i Sverige med greenfee och boende.
Maria spelar aktivt golf själv och varit ute i många tävlingssammanhang, är med i Sölvesborgs Golfklubb med 10 i handikapp.
Kontoret ligger i Taxis gamla lokaler andra våningen på järnvägsstationen, ett bra läge för resande kunder och även för Maria som har planerade resor framöver. Ifrån kontoret är det perfekt utsikt över till golfklubben. Målet framöver är att kunna producera en egen golfkollektion med kläder främst till kvinnor i alla storlekar. Hennes hemsida är under uppbyggnad och snart klar, därifrån kommer hon att sälja golfprodukter även till
privatpersoner.

Föregående artikelKopparsträdets i Sölvesborg, Hembageri & Café
Nästa artikelJgb Företagssupport