DSC08395cmyk

Johanna Gadd Bohlin från Sölvesborg har nyligen startat ett företag i Callcenter branschen. Till Jgb Företagssupport kan företag koppla sina telefoner.

Johanna fångar upp och bemöter kunderna på ett proffsigt och vänligt sätt. Fördelen för företagare är att effektiviteten ökar omsättningen, när de får göra det de är bra på. Förutom telefonpassning kan Johanna erbjuda tjänster inom marknadsföring, kampanjhantering och administrativ avlastning.
Jag frågade Johanna hur hon kom på företagsidéen. Hon svarade att när de byggde hus la hon ner mycket tid på att ringa och ordna saker kring bygget. Det var mycket svårt att komma fram till rätt person och man fick vänta länge. Då kom idén fram hur man kan hjälpa företag, att underlätta i deras kommunikation och fånga upp kunder.
Jgb Företagssupport vänder sig först och främst till mindre företag som kanske inte har personal på kontor eller avlastar redan befintlig personal. Men även större företag när personalen är borta på tex mässa. Jgb företags-support har redan fått uppdrag från tre företag inom telefonpassning och kampanjhantering där Johanna bokar in kundbesök åt säljarna.
Telefonpassning kan man boka från 1-2 dagar till månadsabonnemang, övriga tjänster gäller per timme.

Johanna Gadd Bohlin är en mycket positiv kvinna som verkar ha lätt för att skapa kontakter. Hon tror på sig själv, är driven och framåt. Det märks att hon vill detta.

Infobladet önskar Johanna och hennes företag lycka till!

Föregående artikelMaria Rehn Fore Golf, Managing Director
Nästa artikelKnutpunkt Sölve