Amanda Smedegaard från Dennis Blommor, Marie Hansson med sin  soliga bukett och Kerstin Ilk.

Bromölla/Sölvesborg
Marie Hansson fick äran att hämta månadens härliga och somriga blombukett hos Dennis Blommor i Sölvesborg.
”Jag skulle vilja nominera månadens bukett till min syster. En människa som delat sorg, glädje med mig under alla år. Hon stod vid min sida tröstande, stark, förstående, hjälpande förra året när min man hastigt dog. Hon är den som får mig att sakta resa mig igen. Får mig att skratta och känna igen”.
Så löd nomineringen som Kerstin Ilk skickade in för att nominera sin syster Marie Hansson till Månadens Bukett.
– Jag blev oerhört chockad när INFO-Bladet ringde, jag hade ingen aning om att Kerstin hade skickat in detta, berättar en väldigt rörd och glad Marie Hansson.
För Marie och Kerstin är det endast naturligt att man finns där för varandra när det händer något, både något positivt och negativt.
– Jag var väldigt bestämd med att Marie skulle ha den där buketten, för det är hon värd. Hade det inte varit för henne så hade inte jag stått här idag, säger Kerstin Ilk.
Nu är det dags att skicka in nya nomineringar till Månadens Bukett.
Skriv ner namn och telefonnummer till den du vill nominera samt några rader om varför du valt just den personen. Skriv även ner ditt eget namn och telefonnummer. Märk kuvertet med ”Månadens Bukett Bromölla och Sölvesborg” och skicka till Easyinfo, Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla. Vi vill ha in din nominering senast den 21 augusti.
INFO-Bladet och Dennis Blommor i Sölvesborg önskar er lycka till.

Text & Bild: Josefin Andersson

Föregående artikelSkofabriken drar ut på turné
Nästa artikelVästra Näs ger ut sångbok