Sölvesborg
Makarna Eva och Stefan Welander fick glatt ta emot månadens bukett. Buketten var påskinspirerad med fina tulpaner i vårfärger.  
”Jag vill nominera min syster Eva och hennes man Stefan till Månadens Bukett. Eva har drabbats tidigt av en sjukdom och trots det försöker hon och Stefan leva ett bra och innehållsrikt liv tillsammans. Beundrar båda, varje dag kämpar de med saker som vi som är friska ser som självklart. Eva är dessutom en av de mest positiva och glada människor som finns!”

Så löd ett utdrag av nomineringen som Evas syster Karin Welander Nilsson skickade in. Det var en mycket glad och överraskad Eva som tillsammans med sin man Stefan hämtade buketten hos Dennis Blommor.
– Jag blev väldigt överraskad när INFO-Bladet ringde för att berätta att jag blivit nominerad till Månadens Bukett. Jag anade ingenting, säger Eva glatt.
– Det var en mycket fin bukett vi fick, säger Stefan. Den passar utmärkt att ställa på bordet nu när det är påsk.

Nu är det dags att skicka in nya nominering till Månadens Bukett. Skriv ner namn och telefonnummer till den du vill nominera samt några rader om varför du valt just den personen. Skriv även ner ditt eget namn och telefonnummer. Märk kuvertet med ”Månadens Bukett Bromölla & Sölvesborg” och skicka till Easyinfo, Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla. Vi vill ha din nominering senast den 15 maj.

INFO-Bladet och Dennis Blommor i Sölvesborg önskar er lycka till.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelMånadens Blomma i Olofström
Nästa artikelNär rocken kom till Sveg – en föreställning du inte får missa