Olofström
Det är alltid uppskattat med en bukett blommor, speciellt när man inte vet om det själv. Gör som Susanne och överraska någon nu när våren gjort sitt intåg.
”Jag skulle vilja ge min mamma en fin blombukett för hon ställer upp för oss när vi ber henne. Hon kör barnen till skolan och dagis, hämtar och kör till gymnastik, ridning och kompisar m.m. när vi jobbar. Hon har haft det tufft sen pappa dog i april 2012 men ändå ställt upp för oss när vi flyttat från det ena huset till det andra, och hon vet att vi ställer upp för henne också. Denna sorts uppskattning skulle bli toppenbra att ge vår mamma Vanja.”

Så lyder motiveringen som Vanjas dotter Susanne skickade in. Det var en glad och överraskad Vanja som tog emot blommorna från Blommor & Ting i Olofström.
Nu är det dags igen. Vill ni ge Månadens Blomma till en nära och kära och visa lite speciell uppskattning så skicka in ett kuvert till Easyinfo, Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla. Märk kuvertet med ”Månadens Blomma.”

Glöm inte att skriva motivering och telefonnummer till den som man nominera samt till den som nominerar. Månadens Blomma delas ut av Blommor & Ting i Olofström.

Text & Bild: Monica Berg

Föregående artikelBromöllas handelsentreprenörer tar ett samlat tag i evenemanget Våryra som går av stapeln i Eurovisionsveckan 5-10 maj
Nästa artikelMånadens Bukett i Sölvesborg & Bromölla