I september har vi utsett Chiquita Persson att ta emot månadens bukett från Dennis Blommor i Sölvesborg. Karin Svensson har skickat in nomineringen, som lyder:
“Chiquita är ett föredömme med sitt stora engagemang för arbetet med kvinnor och barns mänskliga rättigheter. Hon arbetar i demokrati och systerskap, med stor respekt för andras åsikter och möjligheter.
Chiquita är en varm och hjärtlig medsyster, som gör en skillnad som består, både i samhället som stort och i det individer hon i sina möten stödjer och hjälper.
Chiquita sitter som ordförande i Olofströms Kvinno- och tjejjour, och som sekreterare i Länsjouren i Blekinge. Hon har även flera förtroendevalda poster och ideella engagemang.”
Angelica på Dennis Blommor i Sölvesborg räcker över den fina buketten bestående av alströmeria, kål, nejlikor, santini och kryss. Chiquita är rörd och glad när hon tar emot den vackra höstbuketten.
– Jag tycker inte att jag gör mer än någon annan, säger hon och ler. Det här är så roligt. Jag tänker ställa buketten på jobbet så att alla kan njuta av den.
Nu är det dags att skicka in nya nomineringar till Månadens Bukett. Skriv ner namn och telefonnummer till den du vill nominera, samt några rader om varför du anser att just de förtjänar en bukett. Skriv även ner ditt eget namn och telefonnummer. Märk kuvertet med ”Månadens Bukett Bromölla & Sölvesborg” och skicka det till Easyinfo, Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla. Vi vill ha in din nominering senast den 16:e oktober.
INFO-Bladet och Dennis Blommor i Sölvesborg önskar lycka till!
Text & Bild: Petra HorningDSC_0001-CMYK--web

Föregående artikelDavide reparerar din smartphone
Nästa artikelSkäm bort människans bästa vän under en dag