Sölvesborg
Månadens Bukett är utdelad för första gången. Eldsjälen Inga-Maj Andersson fick ta emot premiärbuketten.
”Inga-Maj är en eldsjäl för bygden Nogersund. Hon brinner för att göra livet ljusare och trevligare för många människor. Hon har ett hjärta av guld och ger mycket av sig själv till andra. Jag har funnit en mycket god vän i henne och det är jag mycket glad för.”

Så löd ett utdrag av nomineringen som Lill-Britt Gadd i Nogersund skickade in. Det var en sprudlande glad Inga-Maj som klev in genom dörren till Dennis Blommor i Sölvesborg.
– Jag är väldigt chockad för jag visste ingenting. Jag har läst reportaget i tidningen men kopplade inte ihop det när INFO-Bladet ringde för att berätta. Men jag är givetvis väldigt glad. Jag blev även pensionär just idag så det var en perfekt present att få en stor bukett, säger Inga-Maj.

Lill-Britt flyttade till Nogersund för ca 5 år sedan och den första personen hon lärde känna var ingen mindre än Inga-Maj.
– Inga-Maj lägger ner väldigt mycket tid på hembygdsföreningen i Nogersund. Hon ser till så att allt fungerar på evene-mangen och så att alla har det bra, säger Lill-Britt.

Nu är det dags att skicka in nya nominering till Månadens Bukett. Skriv ner namn och telefonnummer till den du vill nominera samt några rader om varför du valt just den personen. Skriv även ner ditt eget namn och telefonnummer. Märk kuvertet med ”Månadens Bukett Bromölla & Sölvesborg” och skicka till Easyinfo, Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla. Vi vill ha din nominering senast den 17 april.

INFO-Bladet och Dennis Blommor i Sölvesborg önskar er lycka till.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelSkräpplockardag i Sölvesborg
Nästa artikelNär musiken är som hårdast