lweb-oppisbild-cmyk web-Nicke-nära-cmyk web-Pressbild-Nick-Borgen-cmykVeckan är spännande för alla oss som gillar att Sanna Nielsen äntligen får sin chans som hon varit väl värd ett antal gånger tidigare om man frågar mig. Sanna kommer att kvala in och det kommer bli en rak resa mot lördagens evenemang i Köpenhamn. Ganska mycket kretsar kring Köpenhamn under den veckan. Carina Flodin ställer ut konst i Köpenhamn och Gualövs skola har vunnit biljetter till genrepet. Ett stort antal Bromöllabor finns på plats framför sina tv-apparater och hejar fram Bromöllas hopp i Eurovision.

Redan på måndagen kan du finna tävlingskuponger i samtliga butiker som är med i Våryra. Hur vet man vilka butiker som är med? Jo, det sitter en logga i butiken med Våryra som skvallrar om medverkan. Det finns även planscher och namn på tävlingstalongen.

Själva tävlingen är inte så svår. Handla i en butik och få en stämpel. Handla i ytterliggare butiker och samla en full bricka efter fem inköp. Lämna lappen på torget den 10 maj vid INFO-Bladets tält och njut av aktiviteterna på torget eller kanske ta en lunch på någon av de lokala restaurangerna. Sen blir det dags för dragning efter kl. 14.00.

Under veckan finns det också fina erbjudanden och en del tävlingar i butikerna, som det brukar vid Våryran. Passa på att handla hemma den här veckan och visa att vi vill ha en mångfald bland butikerna i vår kommun.

Patrik Lundin
Ansvarig utgivare, INFO-Bladet

Föregående artikel40 år i branschen
Nästa artikelMånadens Blomma i Olofström