Mörrum
Likt den tradition vi har på INFO-Bladet, skall vi denna gång dela ut månadens blomma till en person som bör uppskattas. Vi fick ett brev från Jenny Mattisson, som nominerade sin sons flickvän Sarah Nilsson. Blomman delades ut av Britt Marie från Ohlssons Blommor i Mörrum.
Så här löd nomineringen:
“Vill nominera min sons flickvän Sarah Nilsson från Karlshamn. Hon är en drivkraft och stöttepelare för min son som är skoltrött och mycket seg att få upp på morgonen.
Hon följer med honom till skolan, för att få igång honom, pratar med mentorn, andra berörda lärare.
Hon hinner med detta fast hon jobbar också. Är så oroligt tacksam för hennes hjälp och även min son ser en stor ljusning på framtiden. Hon är värd månadens blomma. Tack för att du är du, Sarah!”
Nu är det dags att skicka in nya nomineringar till Månadens Blomma. Skriv ner namn och telefonnummer till den du vill nominera, samt några rader om varför du anser att just de förtjänar en bukett. Skriv även ner ditt eget namn och telefonnummer. Märk kuvertet med ”Månadens Blomma Karlshamn” och skicka det till Easyinfo, Köpmangatan 15, 295 32 Bromölla. Vi vill ha in din nominering senast den 16:e oktober.
INFO-Bladet och Ohlssons Blommor i Mörrum önskar lycka till!
Text & Bild: Christoffer LundinIMG_3845-CMYK-web

Föregående artikelEklöven från Karlshamn
Nästa artikelKundservice i världsklass hos Holje El