Kristianstad
Holje El har funnits i Kristianstad i snart 20 år. Förra hösten blev Peter Henning filialchef i Kristianstad och i augusti flyttade han och hans anställda till nya, fräscha lokaler på Bromsaregatan 6.
Holje El vänder sig till både privatpersoner och företag med sina tjänster och produkter. De arbetar med alla slags el-installationer, från tele och data till säkerhet och larmanläggningar. Hos Holje El kan man också få smidiga underhåll och löpande service.
– Vi har märkt en allt större efterfrågan på solceller och olika solcellsanläggningar, och det är någonting vi kan erbjuda våra kunder, berättar Peter och ler. Vi tar
ansvar för en anläggning från början till slut, vilket innebär att vi projekterar, konstruerar och installerar, så att allt blir som kunden önskar.
Hos Holje Els järnaffär, Holje Järn, finns det en referens-anläggning som kunderna kan titta på och som dessutom försörjer järn-affären med all ström.
Holje El kan också bjuda på stor expertis när det kommer till lås av alla möjliga slag, dörrstängar, titthåll och nyckeltillverkning.
Inget jobb är för litet eller för stort, och Holje El erbjuder sina kunder anpassade lösningar efter kundens önskemål.
– Vi har nära samarbete med byggföretag och fastighetsbolag gällande allt från nybyggnationer till service, säger Peter. Men även privatpersoner och kommuner kan vända sig till oss. På vår hemsida går det smidigt att boka service och det
uppskattar våra kunder.
INFO-Bladet önskar Peter och hans anställda lycka till i den nya lokalen.

Text & Bild: Petra HorningDSC_0804-CMYK-web

Föregående artikelMånadens Blomma i Karlshamn
Nästa artikelPå litteraturvandring med Gustaf Hellström-sällskapet