Sölvesborg
Den 16 december öppnar Markus Stare upp en ny djurbutik i Sölvesborg. Med 15 års erfarenhet har han många idéer men satsar först på att komma igång med butiken och sen att utöka med aktiviteter.  

Det har tagit en månad sedan företaget startade tills det att butiken öppnar. Markus har jobbat nästan dygnet runt för att allt ska bli klart i tid, men han har fått otroligt mycket hjälp av många nära och kära.
– Det känns riktigt bra att göra detta, jag satsar allt på detta nu, säger Markus.

I butiken kommer man att kunna hitta fåglar, reptiler och andra smådjur. Även foder och annat som man behöver till sina djur. För att kunna erbjuda det mesta kommer Markus också att syssla mycket med jakt och fritid.

Mackes Zoo & Fritid kommer till våren att erbjuda hundkurser, kloklippning, trim och tvätt. Tanken är också att de ska ha hundträffar en gång i månaden när kunderna får komma inom med sina hundar och umgås med varandra, kanske ta en promenad ihop eller ta en fika på hundcaféet som kommer att öppnas någon gång under sommaren.

Mackes Zoo & Fritid samarbetar med de stora leverantörena för vår- och sommaraktiviteter.

Markus vill tacka ALLA för den otroligt stora hjälpen som han har fått sedan dag ett. Vänner, familj och släkt har hjälpt till med bland annat att renovera butiken. Tack till Gunilla på nyföretagarcentrum och Ann-Louise Bohlin, som är projektanställd som handelsutvecklare i Sölvesborg, har varit till stor hjälp och Albin på Extra i Mjällby för alla idéer. Markus vill också tacka de banker och leverantörer som har stöttat och hjälpt till ända från start.

Text & Bild: Josefin Andersson

Föregående artikelJulstämning i Slottslängorna
Nästa artikelRitar, monterar, bygger och renoverar