Emmy masserar dig och din kropp glad.Emmy Carlsson har alltid varit intresserad av att hjälpa människor.Kristianstad
Sedan ung ålder har Emmy Carlsson varit intresserad av friskvård vilket resulterade i att hon studerat på Hälsoteket i Malmö.

Emmy har man kunnat träffa i Studio 33:s lokaler sedan juni förra året. Där inriktar hon sig på klassisk, svensk, djupgående massage.
– Framöver vill jag kunna komplettera det med någon annan massageteknik, men det måste finnas en efterfrågan, berättar Emmy. Alla är välkomna att komma med idéer om vad de vill att jag ska börja utöva.
Friskvård har alltid varit ett stort intresse för Emmy, men det tog ett tag innan hon bestämde sig för vilket område hon ville inrikta sig på.
– Jag har alltid tyckt om att hjälpa människor. Med massagen hjälper jag människor att må bättre och ha mindre ont, förklarar hon. Det är tyvärr inte alla som tar hand om sig själva idag.
Sedan Emmy öppnade i Studio 33:s lokaler har det varit mycket positiv respons och många kunder har blivit stamkunder.
– Jag hyr in mig här och är här varje tisdag och torsdag, men jag är också på Åhus Hud & Kroppsvård.
Från och med maj kommer Emmy ta över vaxningen på Studio 33, så varför inte kombinera vaxningen med en avslappnande massage efteråt?
I mars månad har Emmy ett specialerbjudande till alla kunder, få 20 procent rabatt på valfri massagebehandling.
– Det är roligt att kunna hjälpa kunder som verkligen har ont och problem. Att följa processen och se kunden må bättre och märka skillnad är så otroligt roligt.
Emmy ser bara positivt på framtiden och ser fram emot våren och sommaren.
– På sommaren kommer många turister till Kristianstad och passar på att njuta av en avkopplande massage på semestern, berättar hon.
Än så länge är det bara vår, men kroppen förtjänar omtanke och omvård även nu, så välkommen till Emmys massage för avkoppling och behandling.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelMå bra med Aloe Vera
Nästa artikelKontakta Viby El för bättre kraft