Känner du dig öm i axlar och nacke? Stel efter träningen eller bara känner för att ta hand om din kropp? Open Gym’s Massös Jana Hansen kan hjälpa till med detta. Med utbildning inom muskelbehandling, friskvård och hälsa finns det något som passar alla.
Janas mål är att hjälpa människor må bättre och få en bra livskvalité. Hon har utbildat sig till Medicinsk Massageterapeut, och hon är även certifierad massör och har gått en tvåårig utbildning till Friskvårdskonsulent.
Som Medicinsk MassageteraJana behandlar en kund.peut och Certifierad massör anpassas och skräddarsys behandlingarna efter de muskulära bekymmer eller besvär som kunden har. Allt från smärta och stramhet, till ömhet och inskränkt rörelse i muskler.
Den massageterapeutiska behandling som Jana ger är en problemlösande och resultatbaserad behandling. Målet är att återställa muskulär balans och skapa förutsättningar för läkande. De moment som ingår är anamnes, undersökning, bedömning och rörelsetester efter behov. Men också behandling såsom PNF/PIR, triggerpunktsbehandling och tips och råd om egenvård. Behandlingar läggs upp utifrån kundens individuella behov och målsättning.
– Syftet med behandlingen är att kunden ska få avslappning, säger Jana. Jag anpassar behandlingen till om kunden önskar mjuk eller hård massage eller triggerpunktsbehandling.
Jana är certifierad massör av branschrådet Svensk Massage. Detta innebär, utöver godkända resultat vid teoretiska och praktiska prov, att hon följer branschens etiska regler. I samverkan med certifierad massör vet kunden att terapeuten är välutbildad och är väl kvalificerad för att hjälpa till med problem i rörelseapparaten samt innehar patientförsäkring.
I arbetet som diplomerad Medicinsk Massageterapeut och certifierad massör har Jana kunskap i anatomi, leder, ligament, ergonomi, medicin, patologi och fysiologi. Förutom massage så använder hon olika metoder för muskeltöjningar och muskelavspänningar. Stretch och träning för de berörda muskler och muskelgrupper ingår också.
INFO-Bladet rekommenderar alla med stela nackar att uppsöka Jana för en underbar behandling.

Föregående artikelSpännande företag visar upp sig
Nästa artikelFrån smedja till bilar