Bromölla
En filial till veterinärmottagningen i Näsum öppnade på Industrigatan 5 i Bromölla den 6 april. Öppningen blev en succé och mellan 400-500 besökare tittade inom. Det är
Christopher och Lena Martinsen som äger och driver veterinärmottagningen i Näsum.

– Vi har kunder som reser långt, bland annat från Växjö och Karlskrona, säger Christopher. På mottagningen i Näsum finns det inte så mycket att göra medan de väntar. I Bromölla kan de gå och fika, titta i affärer, och fördriva tiden på annat sätt.
På veterinärmottagningen kan man komma in med sina smådjur, precis som i Näsum och utrustningen är i princip likadan. Kunden kan också köpa foder och sjukvårdsartiklar på mottagningen i Bromölla.
– En produkt som vi är väldigt stolta över, är öronpudret vi har utvecklat och säljer, säger Christopher. Det finns tillgängligt inte bara hos oss, utan på hela den svenska marknaden.
Sölvesborgs Data installerade
Jan-Åke och Bengt var Jan-Åke från Sölvesborgs data, Christopher, Ingela från Sölvesborgs data, Bengt från Sölvesborgs data och Mona som jobbar på mottagningen.Välkommen in!installatörerna från Sölvesborgs data som installerade 12 stycken Lenovo-datorer i lokalerna varav 9 av dem monterades direkt på väggen med trådlöst tangentbord och trådlös mus.
– Vi valde ut de här datorerna för att de är smidigast att rengöra runt och under när tangentbord och mus är trådlöst, säger Jan-Åke. Precis som på kliniken i Näsum har också Bromöllamottagningen programmet Dolittle, som används som patientregister, journalbokföring och allt annat som behövs. Jag utformade detta programmet till Veterinären i Näsum för 13 år sedan och idag är det 130 andra veterinärmottagningar i Sverige som använder sig av det.
Installationen tog två dagar och personalen på kliniken är väldigt nöjd. Sölvesborgs data och Veterinärerna i Näsum har ett långt samarbete som alltid har fungerat bra.
INFO-Bladet önskar Veterinärerna i Näsum Bromöllamottagningen lycka till i framtiden och fortsatt gott samarbete mellan dem och Sölvesborgs data.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelUnga konstnärer på Lilla Längan
Nästa artikelLions Humlerally