web-Bild1-cmyk web-Bild2-cmyk web-Bild3-cmykSölvesborg
Den 31 maj var det full rulle på Stortorget i Sölvesborg. Under solens strålar fanns möjligheten att klippa sig, få en massage eller varför inte en make-up? Alla intäkter gick till insamlingen åt Barncancerfonden.

Under hela Maj månad har det funnits insamlingsbössor ute i butikerna och det var välfyllda bössor som samlades in. Sölvesborg och Mjällby Sparbank bidrog med en mynträknare för att underlätta arbetet.

Det är Handelsföreningen i Sölvesborg som ligger bakom detta välbesökta och givande evenemang. Medlemsföretagen i Handelsföreningen deltog och erbjöd sina tjänster gratis, istället fick man lägga ett bidrag till Barncancerfonden.
– Vi har jobbat med detta evenemang sedan lite innan påsk. Det var otroligt roligt att se torget så välbesökt och fullt av glada ansikten under avslutningsdagen, säger handelsutvecklare Ann-Louise Bolin.

Stortorget var fyllt av glada barn som hoppade omkring i hoppborgen och på gymnastikmattan tillsammans med Sölvesborgs Gymnasterna, målarpenslar svepte över ansikten och lämna efter sig vackra ansiktsmålningar. Besökare strosade runt på loppmarknaden och njöt av stämningsfull musik framförd av Malin Wall och Gustav Lundborg.

INFO-Bladet tackar för en fin dag med många glada besökare på Stortorget.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelBarnen på Södergatan erbjuder det lilla extra
Nästa artikelDags att kora Sölvesborgs gulligaste djur