web-Bild1-cmykSölvesborg
Man blir positivt överraskad när man kliver in hos Barnen på Södergatan. Butiken är större än man kan tro och här finner man allt man behöver till barn och ungdomar.

Barnklädesbutiken Barnen på Södergatan anslöt sig till Sölvesborgskortet för någon månad sedan. Ägarna Josefin Hedlin och Linda Eklund såg det som en självklarhet att vara med.
– Vi tyckte att det Sölvesborgskortet var en bra grej så vi hoppade på, säger Josefin. Sölvesborgskortet gynnar alla och vi vill värna om den lokala handeln vi har i Sölvesborg.

Bakgrunden till deras företag började som löst prat en sommarkväll men utvecklades sedan till en bra affärsidé. Josefin och Linda tyckte att det behövdes mer än en klädbutik som riktade sig åt barn så de gjorde slag i saken själva och startade Barnen på Södergatan för fyra år sedan.

Butiken ligger på Stortorget och här hittar man allt man kan tänkas behöva. Butiken erbjuder kläder till bebisar och barn upp till 14 år. Man hittar även diverse andra saker så som spel, solglasögon och fina sugrör till barnkalaset.

Vill man ha snygga och prisvärda barnkläder ska man göra ett besök hos Barnen på Södergatan.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelEkonomigolv värnar om den lokala handeln
Nästa artikelLove Life and give hope