DSC_0011-CMYKBromölla
Richard van Uden startade Ferehusens Däck & Reparation 2008, och har idag en anställd, Robin Axelsson. Ferehusens Däck är en Autoexperten-verkstad och i sin verkstad har de plats för två liftar att arbeta vid.

Oavsett om man behöver reparera en liten skada, ska skicka bilen på service eller vill ha hjälp med däckskiftet inför vintern så kan man vända sig till Richard och Robin.
– Nu när det blir kallare är det viktigt att kolla till bromsarna, säger Richard allvarligt. Speciellt om man planerar att åka långt över till exempel jul och nyår eller på sportlovet. I nyare bilar kan bromsarna och handbromsvajrarna kärva när det blir riktigt kallt.

Tack vare att Ferehusens Däck är en Autoexperten Verkstad får man alltid ett års fri assistansförsäkring när man servar bilen hos dem, och de erbjuder alltid tre års garanti på reservdelar. För Richard så är god service och att göra kunderna nöjda A och O, och han har lång erfarenhet inom branschen.
– Vi reparerar och servar alla sorters bilar, ler Richard. Även om Saab är min personliga favorit.

Titta in till Ferehusens Däck och låt Richard och Robin skämma bort bilen så att den är i sin bästa kondition för att klara vinterns utfärder.
– Vi vill önska alla gamla som nya kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år! avslutar Richard.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelJulkonsert för kampanjen ”Låt fler få fylla fem”
Nästa artikelIsolera huset att klara både vinterkyla och sommarvärme