Hässleholm
På Bilin möter man bröderna Anders och Johan. Båda har lång erfarenhet inom verkstadsarbete, och till Bilin i Hässleholm kan man lämna sin bil för service och
reperation oavsett bilmärke. Som kund får man alltid ett trevligt bemötande på köpet, tillsammans med kunskapen och kompetensen som de båda bröderna besitter.

– Vi trivs bra här ute på Läreda Industri-område. Flera av medarbetarna på Bergendahls lämnar sina bilar här över dagen under tiden som de arbetar,
berättar Johan.

2007 stod verkstaden klar och Anders började ta emot bilar. Kunderna spred Bilins goda rykte som ringar på vattnet och idag finner man både privatpersoner och företag i olika storlekar bland deras återkommande kunder.

– Alla är välkomna till oss, både vid bokad service eller vid lite mer akuta grejer, förklarar Anders och fortsätter berätta att de även i viss mån säljer
begagnade bilar.

Utbudet på de begagnade bilarna varierar, och för tillfället har de mellan 5-10 stycken. Man har satsat på bilar i en lägre prisklass, som ändå är i god vigör eftersom Johan och Anders noggrant kontrollerar och servar bilarna innan de säljs.

Förutom att man utför vanlig service och reperationer så tar man säg även an lite äldre bilar och veteranbilar. Det är ett intresse som bröderna haft sedan länge. Vi finner till exempel en Jaguar i verkstaden som inte rullat på 10 år. Den ska få ett nytt liv med hjälp av Bilin!

Både Johan och Anders är överens om att serva sin bil är A och O för ökad livslängd. Var 2000:e mil är rekommendationen. När servade du din bil sist? Välkomna till Bilin hälsar Anders och Johan!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelMed stormsteg mot 2014
Nästa artikelLådorna är viktigast i ett nytt kök