Falsterbo_annons_nyHLM-webFalsterbo-0279-webBlum_AMB0019_PR6I-web

 

HässleholmLådorna är den viktigaste detaljen i ett kök. Utan tvekan! Bänkskåp är hopplösa då man måste gå på knäna för att se vad som gömmer sig längst in. Med lådor får man bättre överblick och en effektiv förvaring som sparar utrymme. Tallrikar, porslin och skafferivaror passar bättre i en låda än i ett skåp.

En bra låda ska stänga sig själv, bara glider igen när den får en knuff. Smedstorp Kök är först i Sverige med ett helt nytt lådsystem. Varje låda är rymligare och stabilare med höga kanter så att innehållet står stadigt.

De nya kökslådorna har integrerad dämpning i skenorna. Det gör att även en tungt lastad låda är lätt att öppna, glider ut i en jämn rörelse, visar hela innehållet och stänger sig själv genom att dras igen hela vägen.  De nya lådorna tål att lastas med otroliga 70 kg i en 80 cm bred låda. Ingen annan kökslåda på den svenska marknaden klarar en sådan belastning.

Köpmansdisken är en smart lösning som passar även i ett mindre kök. Med alla lådor får man gott om utrymme till bestick, redskap, knivar, plastpåsar, folie, tallrikar, porslin, torrvaror och beredningskärl. Överskådligt och lättarbetat.  En köksö ger bra arbetsytor, gör köket trivsamt och kan användas när man vill duka fram en buffé.

– Jag planerar alltid ett nytt kök utifrån arbetsytor, förvaring, belysning och funktion. Nästa steg är färger och material för att göra ett vackert rum. En köpmansdisk är en perfekt arbetsplats och trevlig köksö, säger Annika Lindberg, inredare för Smedstorp Kök i Hässleholm.

De nya lådorna har även förvaringslösningar med besticksfack, redskapsavdelare och sorterare som fäster i lådsidorna med magnet. Inga skenor eller fula märken i lådorna, sorterarna går att placera var som helst i lådan.

Funktionen är alltid viktigast i ett kök. Men det skadar inte med ett snyggt utförande. Smedstorps Kök nya låda har fått internationellt designspris för de strama linjerna och det snygga arbetet.

Föregående artikelLåt Bilin ta hand om din bil
Nästa artikelMed Subaru XV är man säker på vägen