Kristianstad
På alla hjärtans dag 1998 väcktes idén om det som idag har kommit att bli en odödlig lek med ett intresse som aldrig verkar svalna, hos gammal som ung.

När Laserdome i Kristianstad öppnade upp lokalerna för första gången hade de 9 stycken västar, som de knappt lyckades fylla ens på helgerna. Idag, 15 år senare, har de 24 stycken västar och laservapen som sällan eller aldrig får vila. Och som om laserskjutandet, smygandet på motspelarna och duckandet bakom graffitimålade bilar inte är roligt nog redan så har de nu dessutom satsat stort på att uppgradera spelets programvara.

De exalterade besökarna som kommer till Laserdome kan nu i väntan på sin tur följa de pågående matcherna och spelarna in action. På monitorerna kan man se hur de ligger till poängmässigt och hur de spelande lagen kämpar om vinsten.

När det är nästas tur att spela får man tack vare den nya uppgraderade programvaran en ännu snabbare, mer exakt och otroligt häftig upplevelse. Det spelar ingen roll vem man är, Stefan Rosengren på Laserdom i Kristianstad träffar dagligen folk i allt från 7 år upp till 87 år som alla uppskattar den adrenalinfyllda leken i den häftigt iscensatta miljön, som får en att uppleva både spänning och gapskratt tillsammans med nära och kära i en kamp om vinst med laganda och bus.

– Gamla som unga är alla varmt välkomna, hälsar Stefan glatt.

Text: Linn Åström
Bild: Privat

Föregående artikelHolje El värmer upp
Nästa artikelGäddorna biter på kroken