Olofström
Kaminer är något som Holje El började satsa på för 1 år sedan, något som de inte alls ångrar idag. Holje El fokuserar på helhetslösningar. Tillsammans med Kyrkhults Mur och Puts AB säljer de ett färdigt koncept, från att kunden får välja kamin till att den är färdigmonterad i hemmet.

– Vi har haft ett positivt första år. Det har varit en bra efterfrågan på våra produkter och försäljningen har gått riktigt bra, berättar Olle Sagur, butikschef i Olofström.
Ifrån Lönsboda har efterfrågan varit särskilt stor och Holje El beger sig därför ut till mässan som hålls den 3 oktober. Tillsammans med återförsäljarna från Landy Vent kommer också murare finnas på plats. Det kommer finnas 3 monterade kaminer på utställning i deras husvagn som kunderna kan få se live.

– Genom att ha återförsäljarna på plats kan kunderna få svar på alla frågor och få prisförslag direkt på hela kitet, svarar Olle.
Holje El säljer kaminer från Heta, ett danskt kaminmärke. Bo Alvarsson från Kyrkhults Mur och Puts AB berättar själv att det är ett bra märke med gedigna produkter.

– Danskar är väldigt duktiga på spisar och kaminer. Generellt sett är de väldigt stora på det. Många tillförlitliga märken kommer därifrån, som det vi arbetar med. Fokus ligger på miljö, kvalitet och design, förklarar Bo.

I butiken finns ett par kaminer på plats, färdigmonterade och fullt fungerande. Det finns flygblad och kataloger från återförsäljaren Landy Vent så kunden kan se det fulla utbudet som erbjuds. Vad sägs om klassiska gjutjärnskaminer, eller varför inte en kamin med lite mer modern touch och täljstensbeklänad? Det finns en kamin för alla, vad man än söker. Holje El håller självklart fortfarande på med elinstallationer och larm, som är den största biten av företaget. Sedan i höstas kan de även erbjuda montering av lås till sina kunder.

– Vi har sedan länge sett ett behov av det här i Olofström, så nu har vi utbildat två killar som jobbar med just detta, berättar Olle.

INFO-Bladet önskar Holje El ett stort lycka till med framtiden!

Text & bild: Lotta Bjärlestam

Föregående artikelButiken med det breda utbudet
Nästa artikelLaserdome – steg 3 av 3