DSC_0002-CMYKSölvesborg
Elin Ekstrand har varit intresserad av att klippa och styla hår sedan hon var liten, och med en utbildning från Hässleholm och sedan Lund i bagaget startar hon nu eget.

Elin har döpt företaget till Big Waves, och hon hyr en stol hos Jenny Larsson på Salong Trend i Sölvesborg. Big Waves är ett passande namn, för Elin själv älskar långt hår, gärna med lockar och mycket volym och hon är bra på att ge kundernas frisyrer det där lilla extra.
– Det ska synas att man har varit hos frisören, ler Elin. Det ska stråla om kunderna när de går här ifrån.

Långt eller kort, Elin klipper och ordnar frisyren kunden önskar. Hon är duktig på att sätta i hårförlängningar med hår av god kvalitet som håller länge, och hon får mycket beröm för sina hårfärgningar.
– Jag tycker att det är roligast med färgningar, berättar Elin. Speciellt att hitta precis rätt ton för kunden och som riktigt lyfter fram både den nya frisyren och komplimenterar deras stil och utseende.

Hennes filosofi är att håret är kronan på verket, och gör allt för en persons utseende. Till Elin kan man vända sig med bruduppsättningen, studentsuppsättningen eller den fräsiga jul- eller nyårsfrisyren. Hon är också diplomerad fransförlängare och kan se till att man blir riktigt vacker.

Det är en trevlig och varm stämning inne på Salong Trend. Man känner sig genast välkommen och väl omhändertagen av både Elin och Jenny. Tjejernas positiva energi är smittsam och det märks att de är måna om sina kunder.

INFO-Bladet önskar Elin lycka till och hoppas att många ska passa på att besöka henne och Jenny på Salong Trend!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelI Sölvesborg är alla tillsammans
Nästa artikelFilippinerna – ingen lyx, bara äventyr