Olofström
2001 startade Kv. Lindbacken Redovisningsbyrå sin verksamhet med ett fåtal företag som kunder. Pia som har ett förflutet på bl a Volvo Personvagnars ekonomifunktion bestämde sig då för att starta eget.

Första kunden blev Råd & Reklam i Olofström, en reklambyrå som ägdes av Pia och hennes man Lars. Efter detta lät inte kunderna vänta på sig utan kom i en lagom ström. Branscherna var väldigt skiftande, i sig själv en utmaning i att hantera allt från målare till konsulter.

2011 blev arbetsbördan i största laget och en erfaren redovisningskonsult, Carina Rönkä anställdes. Carina har tolv års erfarenhet av i stort sett alla förekommande uppgifter inom redovisning. Detta fungerade så bra att det blev återigen aktuellt att anställa.

Denna gång handlar det om Johanna Persson, även hon med nästan tjugo års erfarenhet inom redovisningsbranschen, som har börjat på Kv Lindbacken redovisningsbyrå. Alla tre känner varandra och har jobbat ihop tidigare, vilket känns som ett bra utgångsläge för att bygga vidare på byrån.

– Den samlade styrkan och kompetensen hos gruppen gör att vi kan skräddarsy hela konceptet för att helt passa kunden. Hos oss är det alltid fokus på kunden. Byrån har givetvis ett etablerat samarbete med både banker, skatteverket och olika revisorer, säger Pia, Carina och Johanna.

Vad har då Kv. Lindbacken för tjänster?
Jo, vi tycker att Du gör det du är bra på, vi gör det vi är bra på = Bättre lönsamhet för kunden!

Kv. Lindbacken Redovisningsbyrå i Olofström, kan erbjuda kompletta lösningar inom bolagsbildningar, redovisning, lönehantering, fakturering, skatter & avgifter, bokslut, årsredovisningar, och revision (via samarbetspartners). Vi hjälper även dig som vill starta eget med allt vad du behöver för att komma igång. Byrån är certifierade e-kraftare och har starthjälp för den som vill börja med e-bokföring.

Vi är även auktoriserade redovisningskonsulter vilket innebär att i de fall bolag inte behöver revisor kan vi gå in med vår auktorisation. Vi tackar Beba och Paulina på Beba´s Klippstudion, Olofström för den härliga stylingen inför träffen.Personlig service kombinerat med hög kvalitet på våra tjänster gör att du kan känna dig väl omhändertagen hos oss.

Föregående artikelLärande mötesplats med fokus på personlig utveckling
Nästa artikelFotvård i hemmet