Med Foten i Fokus är ett nystartat företag där ägaren Anna Pettersson erbjuder professionell, medicinsk fotvård i hemmet.
Hon har utbildat sig inom allt som har med fötter och fotvård att göra på Axelsons gymnastiska institut, nordens äldsta och största skola för friskvård och kroppsterapier. Hon har stor erfarenhet av att behandla de flesta typer av fotproblem: t.ex. förhårdnader, liktorna, nageltrång och vårtor. Förutom det vårdar hon också hand om psoriasis- och diabetesfötter.

Utöver det erbjuder hon även andra behandlingar som spa på fötter, fotmassage och ansiktsbehandling. I en vanlig behandling ingår det alltid fotbad, rengöring, klippning och slipning av naglar, behandling av eventuella problem, filning av foten samt fotmassage.

Med sina fantastiska erbjudanden vänder hon sig inte enbart till äldre utan alla som vill ha en lyxig behandling utanför en salong. Samtliga av Annas behandlingar går att kombinera till olika paketpriser. Det kanske är något spännande att boka till nästa personalfest eller när man vill mysa med tjejkompisarna?

Anna själv trivs oerhört mycket med att arbeta med människor, något hon ser stor glädje i. I grunden är hon utbildad undersköterska och hon har tidigare arbetat inom hemtjänsten, så hon vet vad det innebär att arbeta i någon annans hem.

Anna behandlar kunden. Har du problem eller bara vill ha en behandling i hemmets lugna vrå är det Anna du ska vända dig till. Hon kommer med glädje ta hand om dina fötter och ge dem den lyx de, och du, förtjänar!

Text & bild: Patrik Lundin

Föregående artikelKv. Lindbacken Redovisningsbyrå
Nästa artikelAllt för hund i Sölvesborg