kristianstad_taxi_o_buss

Kristianstad Taxi & Buss AB är ett högkvalitativt serviceföretag med huvudkontor i Kristianstad och en filial i Malmö.

Företaget grundades år 2002 av Phong Orrgren.
Vi har idag 60 anställda och omsätter ca 35 miljoner.
Vi inriktar oss på beställningstrafik samt att arrangera in- och utrikesresor.

Företaget startade med 3 fordon men har expanderat i väldig fart. Vår vagnpark består för närvarande av ca 50 fordon. Vi har ett brett utbud av olika fordonstyper så som personbilar och bussar från 8 passagerare upp till fullutrustade turistbussar för 59 passagerare.
Lågkonjektursåret 2009 var ett succéår för vår del. Resenärer hör nu av sig som aldrig förr och vill resa med oss. Vi tror det beror på att vi inriktar oss till en väldigt bred kundkrets då vi kör allt från resor till Ullared, Bordershop, Sparesor, Lyxkryssningar, Julresor och Dagsresor såväl inom Sverige som utomlands. Nytt för i år är bland annat att vi kör till Stockholm när Prinsessbröllopet äger rum i sommar.

Nyckeln till vår framgång består av vår breda erfarenhet, att vi är lyhörda och placerar resenärerna i centrum. Inte minst vårt goda kamratskap på företaget smittar av sig. Vi har väldigt många återkommande privatpersoner, företag och föreningar som reser med oss och det är ett nog så gott betyg! Vi växer hela tiden i rasande fart och är nu på gång med inköp av vår 5:e toppmoderna turistbuss. Vi önskar såväl gamla som nya resenärer hjärtligt välkomna att resa tillsammans med oss!

Föregående artikelNäringslivsNytt
Nästa artikelGummi i alla Dimensioner