Untitled-1– Ökad inflyttning, minskad utflyttning, bra tryck på Åbylyckorna, gott hopp om SkånePorten, stort intresse för Ivö Strand och nya satsningar på våra ungdomar. Det finns all anledning att tro på framtiden…

– Jo, det är mycket positivt på gång och en stor eloge till alla inblandade. Jantelagens vänner må reagera men ni skall veta att det känns skönt med lite framgång. Har man varit med ett tag så blir man tilltufsad, luttrad och erfaren. Man tar inte ut några segrar i förskott, man biter ihop, kämpar på och hoppas på genomslag. När så en och annan pusselbit faller på plats så får man stanna upp och glädjas åt framgångarna, glädjas åt all energi som fylls på i depåerna och ”skadeglädjas” åt att pessimisten tappar mark. Men att tappa mark mår de bara bra av. Likt Kamikaze-piloter mår de som bäst då de får styra rakt ner i backen.

En backe som nu börjar tina och som ett brev på posten så blir det Våryra och Energimässa i Bromölla, två jättebra initiativ. Sen startar vi upp projektet Unga i arbete och krattar i manegen för våra Sommarlovsentreprenörer, innan vi vet ordet av är det så dags för nya Bo-dagar i September.
Stopp och belägg, lugn & fin, en månad i taget, man samlar inga extra poäng genom att hasta iväg…

… & det är inte alltid bäst att komma först. Läste någonstans följande: ”- Det är den första fågeln som plockar brödsmulan men det brukar vara den andra musen som får äta osten.”

Så yra gärna den 27:e…men yra lagom !
Bästa hälsningar

Per-Anders Green
Näringslivschef

Föregående artikelKONST I NYMÖLLA HELA PÅSKEN.
Nästa artikelKristianstad Taxi & Buss AB