tommykarlssonKristianstad

Vianor är en växande kedja med över 600 verkstäder. Vianor verkstäder är specialister på bilar och däckservice.

Här finns däck till säckkärror upptill den största hjullastaren.Däcksortimentet är komplett med alla de stora däckmärkena.I Kristianstad på Blekingevägen ligger en fullserviceanläggning där det jobbar 4 man för att tillhandahålla full service inklusive servicebil för jobb ute på fältet.

Den senaste stora investeringen är en de modernaste hjulinställningsapparaterna som finns att få tag på och även en ny kundmottagning jobbas det på. Däckhotell med plats upptill ca 1100 omgångar däck och här finns även full service för A-C anläggningar.Verkstaden är ansluten till MECA så vi kan även utföra service på nyare bilar med bibehållen garanti. I verkstaden servar och reparerar vi även transportbilar så länge de får plats.

Då vi levererar alla däck till polis och ambulansbilar vittnar ju om vår höga kvalitet. Vi är även väldigt stora på fälgar med kvalitets märken som OCLBRORSSON och Svenska Fälg. Här finns då även möjlighet att få bilen rekondad.Vi önskar platschef Tommy Karlsson och hans personal lycka till i framtiden.

Föregående artikelKristianstad Taxi & Buss AB
Nästa artikelHomestyling – Rätt i tiden