web-Bild1_cmykÅhus
Det har varit en otroligt vacker vår och sommar, med löften om en lika vacker höst. Mycket strålande sol gör att folk söker sig till skugga, något Peter Uttke på Ljus och Comfort kan vittna om.

– Vi har sålt väldigt många stora markislösningar de senaste månaderna, berättar han och ler. Många vill ha komfort över hela uteplatsen.

Man har gått från att skaffa markis till att ha ett helt extra rum. Med markislösningar som klarar vindar upp till 25m/s kan man njuta av sin uteplats stor del av året och både markiser och andra tillbehör styrs smidigt med en app till telefonen eller plattan. De anställda på Ljus och Comfort är kunniga experter som erbjuder kunderna smidiga lösningar som alltid anpassas efter kundernas önskemål.
– Vi gör världen bättre för våra kunder, skrattar Peter.

Ljus och Comfort kan erbjuda mycket mer än bara markiser, bland annat mörkläggningsgardiner och avskärmningar till badrumsfönster.
– Gardiner behöver inte bara vara till för mörkläggning utan kan också förbättra ett hus U-värde, asvlöjar Peter. U-värde används för att mäta värmeförlust, alltså hur mycket värme ett fönster eller en dörr släpper ut. Drar man gardiner för alla sina fönster minskar man husets U-värde och sparar mycket energi. Perfekt under ruggiga höstar och kalla vintrar!

Vad är roligast på jobbet just nu?
– Vi ska sätta upp 6 km mörkläggnings-gardiner på Malmö Högskola. Det är otroligt häftigt! ler Peter.
Vare sig man vill ha extra skugga eller hålla nere värmekostnaderna i vinter så är Ljus och Comfort rätt ställe att vända sig till för tips och råd!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelRidning som passar alla på Dunebo
Nästa artikelDriftiga ungdomar på träningsläger