Kristianstad
Tobis Håkansson på Viby El erbjuder sina kunder all elhjälp inom el, tele och data. Det finns inte mycket elektriskt Tobias inte kan!

Det lilla företaget med mycket jobb kan man säga att Viby El är.
– Jag gillar att ha mycket att göra, säger Tobias. Om jag inte har att göra blir jag rastlös. Så länge jag har jobb och saker att göra är jag fullt nöjd.
Tobias började jobba på Elpoolen direkt efter skolan och jobbade där till han startade Viby El 2011. Det hann bli några kortare stopp på ApQ EL och Jasab Elteknik AB också innan han startade eget.
Tobias Håkansson hjälper dig med dina elproblem.– Efter Elpoolen ville jag göra något nytt och testa på att starta eget, berättar Tobias.
Han läste in behörigheten i Hässleholm och har jobbat som egenföretagare i mer än ett år nu.
– Det var lite nervöst att byta spår till egenföretagare och på så sätt ge sig in i branschen själv, säger Tobias. Men idag är jag jättenöjd.
Idag jobbar han med företag som Swesafe AB, KEAB, Kvalitetsbyggen, Skanska och Wallgårds Färg.
Förutom företag blir det också fler jobb som privatpersoner vill ha utförda.
– Det har varit fullt ös med olika jobb sedan första dagen, berättar Tobias. Som egenföretagare kan jag styra tiden bättre och ibland blir det en del övertid på kvällar och helger som man får ta. Så länge jag är sysselsatt är det bara kul.
Framöver har Tobias jobb i både Viby och fortsatt mycket jobb på bland annat Swesafe AB i Lund.
– Det är många småjobb som man sticker emellan de större uppdragen för att hinna med allt, berättar Tobias. Till exempel 2-3 timmars jobb.
Företaget har ingen säsong utan är aktivt året om, men på vintern blir det fler företagsjobb.
Är du ett företag som behöver ett eljobb utfört eller kanske en privatperson, kontakta Tobias på Viby El, så fixar han ditt eljobb.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelEmmy knådar dig glad
Nästa artikelHälsomässa för ALLA